Stichting Sociaal en Vitaal is er voor gezinnen uit de gemeente Heerenveen die moeten rondkomen van een minimaal budget en/of helemaal afhankelijk zijn van de gemeentelijke sociale voorzieningen. De stichting wil graag deze gezinnen de mogelijkheid bieden om iedere dag vers en gezond te kunnen eten.  

Behoor jij tot 1 van deze gezinnen? Dan wil de Stichting Sociaal en Vitaal jou ondersteunen met gratis verse groenten, aardappelen en in de toekomst vers fruit.

Oogsten in Nieuwehorne

Vanaf juli tot en met oktober kunnen 50 gezinnen wekelijks gratis groenten komen oogsten bij Stichting Sociaal en Vitaal. We zijn gevestigd aan de Schoterlandseweg 3 in Nieuwehorne. Elke week is er weer een ander aanbod. Een aantal groenten zullen al voor je klaar staan, maar een groot deel van de groenten mag je zelf uit de tuin halen. Onze tuinder is aanwezig om je te helpen, tips te geven en om je antwoord te geven op al je vragen. 

Je krijgt wekelijks van ons een nieuwsbrief waarin staat welke groenten klaar zijn om te worden geoogst. Elke zaterdag kan je dan je eigen gezonde weekmenu komen ophalen! Meer weten? Kijk dan op de pagina Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor de gratis groenten, zijn er een aantal voorwaarden. Doorloop het formulier en je ontvangt van ons zo snel mogelijk bericht!

Aanmelden