Fantastische donatie van €5.000 van Odd Fellows Heerenveen

Gepubliceerd op: 15-12-2023

Odd Fellows Heerenveen heeft een gulle donatie van €5.000,- gedaan aan Stichting Sociaal & Vitaal, als onderdeel van hun jaarlijkse inzet voor lokale goede doelen. Deze betekenisvolle bijdrage ondersteunt ons in de missie om groente, fruit, kruiden en aardappelen kosteloos te verstrekken aan inwoners die moeten rondkomen van een minimum budget.

Met Stichting Sociaal & Vitaal zetten we ons in om lokale en onbespoten geteelde gewassen beschikbaar te maken voor iedereen. Dankzij de inzet van gekwalificeerde tuinders en een fantastische groep vrijwilligers kunnen ruim 300 gezinnen uit de tuin in Nieuwehorne eten. Dit sluit naadloos aan bij de doelstellingen van de Vereniging Odd Fellows uit Heerenveen, die zich richt op lokale steun en aandacht voor mensen in moeilijke omstandigheden.

Sociale impact in Heerenveen

Loraine Westerneng, mede-initiatiefnemer van Stichting Sociaal & Vitaal, nam op 12 december de cheque in ontvangst. "We zijn ongelooflijk dankbaar voor de genereuze donatie van Odd Fellows Heerenveen. Het is hartverwarmend om te zien hoe lokale organisaties zoals Odd Fellows onze missie ondersteunen en samenwerken om sociale impact in de gemeente mogelijk te maken. Met dit bedrag kunnen in 2024 meer dan 50 personen elke week groenten, fruit, kruiden en aardappelen uit onze tuin eten.”

Odd Fellows Heerenveen

Odd Fellows Heerenveen is een vereniging die zich richt op persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid, met een jaarlijkse traditie om lokale goede doelen te ondersteunen. Naast dat zij Stichting Sociaal en Vitaal ondersteunt organiseert de vereniging nog meer mooie activiteiten, waaronder gezellig en ontspannen weekend voor gezinnen die het zelf niet gemakkelijk kunnen bekostigen. In 2024 zet Odd Fellows zich weer in voor een nieuw goed doel.

Op de foto: Inge Ottervanger (links op de foto) overhandigt aan Loraine Westerneng de cheque ter waarde van 5.000 euro.
(Foto: Peter Wouda)