Genomineerd voor de Duurzame Dertig!

Gepubliceerd op: 07-06-2022

We zijn genomineerd voor de Duurzame 30! Een verkiezing van het Dagblad van het Noorden, Friesch Dagblad en de Leeuwarder Courant voor het meest duurzame initiatief. We zijn door naar de volgende ronde en kunnen jouw stem goed gebruiken!

Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad hebben een verkiezing in het leven geroepen voor duurzame initiatieven: de Duurzame Dertig. De afgelopen weken zijn bijna 100 initiatieven uit Drenthe, Friesland en Groningen aangemeld die de wereld waarin wij leven een stukje beter proberen te maken. Van kleine particuliere projecten tot bedrijfsmatige aanpak. In elk geval allemaal met het idee om anderen te inspireren en/of het te kopiëren. Uit de inzendingen heeft een jury De Duurzame Dertig gekozen die doorgaan naar de publieksronde en wij zitten bij deze laatste dertig initiatieven!

Breng je stem uit

Om te winnen hebben we jouw stem nodig! Tot en met 19 juni kun jij jouw stem uitbrengen via: www.dvhn.nl/duurzamedertig, www.lc.nl/duurzamedertig of www.frieschdagblad.nl/duurzamedertig. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de finaleavond op 27 juni. Alvast bedankt!