Stichting Sociaal en Vitaal heeft diverse organisaties en bedrijven aan zich gebonden om voldoende (financiële) middelen ter beschikking te stellen om onze activiteiten uit te voeren. Ook zijn er diverse vrijwilligers die onze stichting helpen. Door bijvoorbeeld aan de slag te gaan in de tuin of activiteiten te organiseren. Dankzij deze hulp zijn we in staat om in 2021 gezond en vers eten beschikbaar te stellen aan ruim 250 gezinnen! 

Voor 2022 willen we onze activiteiten uitbreiden. We willen meer gezinnen de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van onze zelfoogsttuin. Momenteel hebben wij een wachtlijst van kwetsbare gezinnen die graag bij ons willen komen oogsten. Daarnaast breiden we graag onze teelt voor Voedselbank Heerenveen uit. Zodat ook deze gezinnen gezonde groenten kunnen eten.

Meedoen

Wilt u ook bijdragen aan gezond, lokaal en vers eten voor iedereen? Financiële bijdragen zijn uiterst welkom. Stichting Sociaal en Vitaal heeft een ANBI status. Dat betekent o.a. dat u bij een donatie belastingvoordelen heeft.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact Loraine Westerneng, coördinator van Stichting Sociaal en Vitaal, via info@sociaalenvitaal.nl of bel met 0512-202017.

Direct doneren kan ook op rekeningnummer NL91ABNA 0887 262287 t.n.v. Stichting Sociaal en Vitaal.


Partners